Workshop Professionele Identiteit: het Waarom van je werk

‘He who has a why to live for, can bear with almost any how.’

~ Friedrich Nietzsche

Simon Sinek onderzocht langdurig succesvolle bedrijven en kwam tot de conclusie dat die organisaties niet alleen wisten wat deden en hoe ze dat deden, maar dat in die organisaties men ook een heel duidelijk beeld had van het waarom van hun product of dienst.

Het is niet alleen belangrijk voor organisaties maar ook voor mensen, alles te weten over het wat en hoe, maar het is minstens zo belangrijk om te weten waarom je doet wat je doet. Immers, als je weet waarom je de dingen doet, heb je grote kans op succes omdat je weet wat echt belangrijk voor jou is in jouw werk. Met antwoorden op de vraag rondom Jouw Waarom weet je welk werk bij jou past en ben je in beter in staat mogelijke veranderingen in je werk te omarmen en/of te accepteren. Of om op basis van die antwoorden, nieuwe keuzes te maken. Je kunt dan altijd terug vallen op jouw eigen rode draad: op Jouw Waarom.

In deze eendaagse workshop Professionele Identiteit worden deelnemers uitgenodigd na te denken over Professionele Identiteit, het Waarom in je werk; over drijfveren, passie en missie.

Tijdens deze workshop gaan we hier op een speelse, afwisselende en interactieve manier samen naar kijken en dit onderzoeken. Deelnemers gaan naar huis met een duidelijk beeld van hun persoonlijke en professionele identiteit.

Leeruitkomsten:

  • Inzicht in drijfveren, passie, persoonlijke en professionele identiteit.
  • Persoonlijke groei
  • Groei in effectiviteit en in flexibiliteit

Heeft u belangstelling voor deze workshop of wilt u meer informatie, neem dan contact op via mail of telefoon. Als dit thema u wel aanspreek maar u de voorkeur geeft aan een andere vorm dan een eendaagse workshop, dan kunt u ook mailen of bellen en dan kijken we wat wenselijk is.